Over

Invironet is een jonge firma die zich primair richt op dienstverlening op het gebied van datanetwerken voor industriële omgeving.
Het werkgebied van Invironet zijn industriële netwerkverbindingen in de breedste zin van de betekenis.
Invironet richt zich daarbij primair op het ontwerpen van IP-gebaseerde ethernet datanetwerken via consultancy, maar ook bij de realisatie, implementatie en support kan Invironet u ondersteunen en ontzorgen.

Qua staat van dienst kan de eigenaar van Invironet terugkijken op jarenlange ervaring met datanetwerken, in vele industriële markten.
Net voor de millennium overgang begonnen in het vakgebied van de industriële datanetwerken, is de eigenaar nu al meer dan vijftien jaar actief in de support op en het ontwerpen van industriële netwerken, zowel bekabeld als wireless, waarbij hoge beschikbaarheid van het netwerk altijd het uitgangspunt is geweest. In die tijd is veel kennis, kunde en ervaring opgedaan. Dit maakt dat Invironet zich ondanks zijn korte bestaan, toch met recht een specialist binnen het vakgebied mag noemen.

Invironet heeft het vermogen om op innovatieve en creatieve wijze naar vraagstukken te kijken, als het gaat om de extra eisen die industriële toepassingen en industriële omgeving aan datanetwerken stellen. Uiteraard blijft de wens van de klant hierbij centraal staan.
Voorts is de vaardigheid aanwezig om als gesprekspartner op alle niveaus het gesprek aan te gaan, of via training de kennis en kunde over te dragen op medewerkers van uw organisatie.
Indien IWnvironet ook (één van) de partij(en) is die bij de realisatie van uw project betrokken is, dan worden uiterste inspanningen gedaan om het project volgens de afgesproken parameters te realiseren.
Ondersteuning kan worden verleend op apparatuur waarop de afgelopen jaren expertise is opgebouwd.

Om te voldoen aan het verwachtingspatroon van zijn relaties en in het streven naar een optimale ondersteuning, zijn respect voor elkaar en goede open communicatie, termen die tot de grondbeginselen van Invironet horen.
Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Daar staat Invironet voor.

 

solarwind_1500pxtiny_123rf27831509_ml